(advertentie)

Hoekstra Renovatie

IM3 3505Als all-round renovatiebedrijf is Hoekstra Renovatie actief in een heel breed scala van renovatie en onderhoudswerk. Of het nu gaat om het vervangen van een deurkruk of het renoveren van een complete badkamer.

Bij renovatie en onderhoud van uw woning of bedrijfspand is het belangrijk dat de huidige stijl behouden blijft en de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van hoogwaardige materialen maken wij uw woning of bedrijfspand weer als nieuw.

Hoekstra Renovatie zal u met veel plezier adviseren omtrent de mogelijkheden en kosten.
Door de persoonlijke aandacht en kwaliteit hebben wij er het volle vertrouwen in dat de renovatie uiteindelijk naar volle tevredenheid uitgevoerd zal worden.

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Wij komen graag een keer bij u langs om samen met u de wensen door te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

 

IM3 3424IM3 3419

 

Hoekstra-RenovatieHoekstra Renovatie Garyp
Ielke Boonstraloane 40
9263 TS Garyp

Telefoon 0511 521 975
E-mail info@hoekstra-renovatie.nl

 

(advertentie)

 JDijkstra-flyer-top
 

Wij leveren state of the art dunne film zonnepanelen.
Deze panelen hebben een aantoonbaar hogere opbrengst dan de traditionele panelen en zien er tevens veel mooier uit door een strak zwart uiterlijk.
Een ander groot voordeel is dat ze ook bij minder optimale plaatsing (deels in de schaduw, of onder een rare hoek) zelfs bij minder zonneschijn beter renderen. En dankzij de gratis software is de opbrengst in realtime te volgen op uw PC, smartphone of tablet.

 

Aantoonbaar hogere opbrengst dan
traditionele panelen.

State of the art dunne film panelen.
Monitoringsoftware op PC, smartphone
en tablet.

Ook geschikt voor minder ideaal

gesitueerde daken.

Teruggave BTW! Goedkoper dan dit

wordt het niet.

Ook als oplossing mogelijk voor

vervanging van uw dak,
bijvoorbeeld bij asbestverwijdering.

 

 JDijkstra-flyer-bottom

totop

(advertentie)

Bouwbedrijf Wagenaar

DSC03280Ons Bouwbedrijf heeft een rijke ervaring in bouwen sinds de oprichting in 1923. Wij zijn actief in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel particulieren als bedrijven en scholen.

In een persoonlijk gesprek met u als klant inventariseren wij uw wensen en ideeën en bouwen samen aan een tevreden eindresultaat. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en u mag daarom van ons verwachten dat wij vakbekwame mensen inzetten en gebruik maken van duurzame kwaliteitsmaterialen. Wij maken voor u een duidelijke begroting en afspraken worden schriftelijk vastgelegd.

Wij zijn in het bezit van alle nodige diploma's en verzekeringen. Wij zijn gecertificeerd Bouwgarant aannemer en kunnen u hiermee de vereiste garanties bieden. Ons bedrijf probeert zoveel mogelijk duurzaam te werk te gaan en houdt daarbij rekening met mens en milieu.

Kortom een vakkundig, ervaren en betrouwbare bouwpartner.

IMG-20111006-00033werkplaatswerk

 

Advert 236x117Bouwbedrijf Wagenaar
Inialoane 23
9263 RB  Garyp
0511-521271

 

 

(advertentie)

Kinderwoud

image001

Kinderwoud biedt meer dan opvang alleen!

Kinderwoud Kinderopvang biedt kinderen van 0 tot en met 13 jaar leeftijdsgerichte kinderopvang in een geborgen huiselijke omgeving. In Burgum, maar ook in Hurdegaryp,Tytsjerk, Oentsjerk en Gytsjerk vindt u de kwaliteit van Kinderwoud. Stuk voor stuk locaties met een eigen persoonlijke sfeer. Kinderwoud heeft peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, maar ook gastouderopvang bestaat tot onze mogelijkheden. Er kan een gastouder van Kinderwoud bij u thuis komen, maar uw kinderen kunnen ook bij de gastouder thuis worden opgevangen. Gastouderopvang is vooral geschikt als u onregelmatige diensten heeft. Ons gastouderbureau kunt u bereiken in Burgum onder het telefoonnummer 0511 – 46 38 82.

foto lotte 5

Bij de Buitenschoolse opvang van Kinderwoud kunnen de kinderen heerlijk bijkomen als ze uit school komen. Samen spelen, knutselen of gewoon lekker op de bank hangen of een boekje lezen. Het kan allemaal, de kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden. Elke week worden er ook bijzondere leeftijdsgerichte activiteiten georganiseerd. En als de school vakantie heeft dan gaan we er vaak ook nog even op uit en brengen een bezoek aan de Aqua Zoo of bijvoorbeeld de kinderboerderij in Drachten. Uw kind beleeft elke dag een mooie dag bij Kinderwoud. Indien u meer wilt weten over één van onze vormen van kinderopvang dan horen wij graag van u.
Voor professionele buitenschoolse opvang kunnen de kinderen van de Wraldpoarte in Garyp gebruik maken van onze buitenschoolse opvang De Reinboge in Burgum. De kinderen worden met de taxi opgehaald uit school en naar de buitenschoolse opvang in Burgum gebracht. Deze service bieden wij u gratis aan. Onze ervaringen hiermee in andere dorpen zijn positief. De kinderen vinden het reuze interessant en u weet als ouder en verzorger dat uw kind veilig en vertrouwd wordt gebracht. U kunt uw kind zelf ophalen uit onze locatie in Burgum.
Onze pedagogisch medewerkers laten u graag zien wat uw kind bij ons beleeft. Komt u gerust eens kijken met uw kind(eren). Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken is ons aanbod erg flexibel. Wij zoeken graag voor u uit welke contractvorm het meest voordelig voor u uitpakt. Belt u ons voor het maken van een offerte, dan weet u precies waar u aan toe bent. Pas als uw kind in goede handen is, kunt u met een gerust hart aan het werk.
Wij geven u graag een rondleiding en uw kind kan ook een keer komen proefdraaien om de prettige sfeer te ervaren. Wilt u een bezoek brengen aan een locatie van Kinderwoud of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met onze clustermanager Gerda de wind zij is bereikbaar via tel 06 57316873. Wilt u eerst weten wat uw kosten zijn voor de kinderopvang die u nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van Planning en Plaatsing via 0513 – 610 825.
Graag tot ziens bij Kinderwoud!

U kunt ons laatste nieuws nu ook op Twitter volgen:  @kinderwoud

 
totop
(advertentie)

Kinderdagverblijf Thús

Hallo dorpsgenoten, sinds vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen opvang.
Omdat er in Garyp verder geen professionele opvang bestond heb ik de sprong gewaagd.

Achter mijn huis hebben we samen de garage omgebouwd tot een leuk dagverblijf voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Naast de groepsruimte waar de kinderen kunnen spelen en aan tafel kunnen eten is er voor de kleintjes een aparte slaapruimte en er is er een aparte ruimte met commode en kleine en grote wc’s.

Omdat ik zelf al meer dan twaalf jaar als groepsleidster in de kinderopvang ervaring heb maar de uitdaging wat miste krijg ik hier de uitdaging weer terug. Zo vindt ik het erg leuk om activiteiten met de kinderen te doen samen knutselen, van niets iets maken of samen de natuur in, visjes vangen, vliegeren of wat de kinderen ook maar willen.

Voor de kleintjes heb ik wel een bepaald dagritme zoals fruit eten, liedje zingen en spelletjes doen, Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de kinderen zelf en wat ze willen, het ene kind houdt van knutselen, de andere speelt liever buiten in de zandbak met water uit de emmer, het kan hier allemaal.

LynkeReitsma

Volgens de wet kinderopvang moet ik ook aan allerlei eisen voldoen op het gebied van veiligheid en hygiene en pedagogische zaken, zo weten ouders ook dat hun kind in een veilige omgeving wordt opgevangen.

Ook mijn tarieven liggen niet hoog, bij mij betaal je gewoon per uur en wordt over het gehele bedrag door de belasting meebetaald, dit is anders als bij het gastouderburo waar je maar tot een maximum van vijf euro vergoed krijgt.

 

Lynke Reitsma, KDV Thús, kijk voor meer info op www.kdvthus.nl of bel met 0511-461380


 

 

totop
(advertentie)

logo

De Timmermantsjoender is een kleinschalig bouwbedrijf met een duurzaam karakter.

In de loop der jaren hebben de Tsjoenders zich hierin gespecialiseerd. Gebouwen en woningen hebben over het algemeen de "tand des tijds" doorstaan. Door hier zorgvuldig mee om te gaan en op een geheel eigen wijze te renoveren geeft uw verbouwing een extra allure.

In een vrijblijvend gesprek beoordelen we welke aanpassingen voor u noodzakelijk of wenselijk zijn. Dit doen we onder de criteria #CRenT, dit staat voor:

foto-01foto-02Conserveren: Handhaven casco. Verbetering bestaand. Comfort, uitstraling en duurzaamheid. Investering 30-50% op die van nieuwbouw. 
foto-03foto-06Renoveren: Vernieuwen casco. Herschikking van indeling eventueel met uitbreiding. Investering 50-80% op die van nieuwbouw.
foto-05foto-04Transformeren: Casco is niet de grens maar wel gerespecteerd. Investering 70-120% op die van nieuwbouw.
Zo ontstaat er een goed beeld van uw wensen, ideeën, levensduur en verwachtingen. Wij staan graag voor u klaar om uw woning te verijken met onze handen!
(advertentie) www.detsjoender.nl

 

 

totop
Rabskute.JPG

 'De Rabbelskûte' 24e jaargang nr.1 van 23 oktober 2020 is uit. De Garipersite heeft weer enkele artikelen voor u overgenomen.

De volgende Rabbelskûte verschijnt op 18 december 2020.
Kopij inleveren uiterlijk vrijdag 11 december 2020 om 19:00 uur bij Anne Albada, Feanhústerpaad 12, 9263 RN in Garyp.
Zo mogelijk via het e-mailadres van de dorpskrant derabbelskute@gmail.com.

Collecterooster 2020

25-10 t/m 31-10 Diabetes Fonds
01-11 t/m 07-11 Alzheimer Nederland **
08-11 t/m 14-11 Het Gehandicapte Kind
15-11 t/m 21-11 Nationaal MS Fonds
22-11 t/m 28-11 Leger des Heils Fondsenwerving

**Vanwege de corona, gaan wij het dit jaar anders doen en komen wij niet met een collectebus bij u langs, maar ontvangt u in de collecteweek een kaartje 'Stop dementie, doet u mee?' in de brievenbus. Hier staat op hoe u kunt doneren.