Skip to main content

Nieuws van Zwembad "It Baeijersplak"

Update september 2013

Bekijk via deze link een promovideo van het zwembad op YouTube

 

zwembaddonateur1

In 2011 heeft u in de Rabbelskûte kunnen lezen dat wij als bestuur van het zwembad ons voor 100% inzetten om ervoor te zorgen dat ons unieke zwembad nog vele jaren kan blijven bestaan. We zijn nu twee jaar verder en daarom willen we u bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Acties

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het zwembad zijn we gestart met diverse acties. In 2011 hebben we de succesvolle donateuractie opgezet en afgelopen december hebben we overheerlijke banketstaven verkocht. Onze volgende actie staat gepland voor dinsdag 16 april, wij komen dan bij u langs met geraniums en u kunt zakken potgrond bij ons bestellen. De geraniumactie hebben we over mogen nemen van de kerk, waarvoor wij hun dan ook heel dankbaar zijn.

Vrijwilligers gezocht

Ruim 40 jaar geleden is het zwembad met hulp van veel vrijwilligers tot stand gekomen. Om het zwembad ook de komende jaren draaiende te kunnen houden hebben we veel vrijwilligers nodig. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld snoei/schoonmaak en schilderwerkzaamheden. Op zaterdag 13 april vindt onze jaarlijkse grote schoonmaak plaats. Heeft u interesse om mee te helpen als vrijwilliger, dan kunt u contact opnemen met Anja de Vries op telefoonnummer 521445 of een mail sturen naar zwembadgarijp@gmail.com.

Zodra er meer nieuws bekend is over de renovatie van het zwembad, zullen we u uiteraard op de hoogte stellen. Informatie over het zwembad is ook te vinden op de site van Garijp, www.garyp.nl bij het onderdeel gids. Indien u donateur wilt worden, uw donatie wilt verhogen of een gift wilt doen dan kunt u een mail sturen naar zwembadgarijp@gmail.com of bellen met Jaap Bosma op telefoonnummer 522043.

Voor nu hopen we op een mooie warme zomer en op een hele hoop vrijwilligers!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van het zwembad